BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, April 9, 2011

now , talk about PAIN !

ok , dah lama sangat aku tak online kan ? bukan tak online actually. . aku mlass nak update blog pulak. . tak apa lahh. . sekarang nak update lah nih. . haa. . aku sekarang jadi manusia sibuk. . bak kata ibu aku , "si pendek yang sibuk". . cceehh~ sampai hati ibu cakap aku PENDEK tuh. . tak apalah. . sabar jae lah. . aku sibuk kawad lah. . hehe ! bukan nak menunjuk. . tapi yang rasa aku menunjuk tuh , apa lagi ? tinggalkan komen , dan anda akan memenangi hadiah. . aha ! :] tapi kan , aku rindu lah dengan blog bolatbolat aku nih. . hehe ! maklum. . tak tahu nak rindu sapa lagi. . :]. . haaa. . aku penat tau sekarang. . (aku suka out of line) haha ! apa apa pon , makan tetap tak tinggal. . jadi janganlah risau dengan perot aku. . sebab tetap boncit. . alahh~ malu lah saya. . :D tapi tak apa. . berbalik pada cerita kita. . TANPA MAKANAN , SIAPALAH PERUT. . haha ! jadahnya yang aku cakap nih. . ! malu tau ! malu !!