BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, February 27, 2011

saya ke tusyen semalam :] tak maenmaen tau !

semalam ! 110226 ~ aku pegi tusyen tau ! tusyen kat physics ong. . kat bandar batu pahat woot ! tak maenmaen tau ! ahah ! mulamula macam segansegan jugak. . tapi aku dulik apa. . aku pakai kasut lhaa ! kenapa nak segan. . haha ! jadi aku dengan dari pagi da penat. . tak sempat balik rumah nak bersiram. . hanya sempat mencekik. . aku pon masuk lah kelas untuk kelas physics form5. . aku sorang je kod melayu yang pakai selipar. . yang lain semua pkai letopletop. . yela. . budak bandaran. . saya budak kampungan. . haha ! janji rumah aku ada elektrik. . apa susah ? jadi. . aku jadi yunALIEN lah kat tusyen tuh. . yun yang hobinya berbebelbebel , jadi yun silent mode lah. . haha ! aku sampai terGELAK sendiri. . dah lah tuh. . budak laen semua pelik nengok aku. . ahh. . dulik ! aku gelakan diri aku. . bukan aku gelakan diorang. . huh~ bagitau cikgu baru tau ! haha ! takyah na hairan sangat lah ! kan normal gelakgelak. . bukan aku gali kubur pon dalam kelas tuh. . aaiisseehh~ untung lah aku gelak jae. . kalau tibatiba aku tumbuk korang satusatu macam mana ? haha ! lagi aneh kan ? jangan bayangkan . . kau tak nampak apapa~ :]







aku ada life lha woi ! =="

haa. . lagi satu hal ni. . laa. . lantak aku lah aku na jadi macam mana pom. . aku kan ayuni seri binti abu hanifah. . aku bukan minah binti ali atau bedah binti samad. . jadi ? perlu dihitung ka ? ala. . takyah na yeye sangat lhaa. . haha ! tak pernahpernah aku emosi. . baru jam ni aku na emosi bagai. . kucing jiran aku pon pandai muntahmuntah nengok aku emosi. . geli u. . aha ! tak apa lah. . janji aku tak gondam blog korang. . hehe. . tak reti pon. . ada orang cakap , aku bajet. . lahh. . aku boros lah. . tak paham bajetbajet ni. . tau perabis duit ja. . tuh yang sampai sekarang aku tak habis pikir lagi ni. . ahaha ! ta apa lah. . janji aku tak curi kawan korang. . hehe. . haa. . korang na baling telur kat aku sebab aku mulot jahat ? baling lah. . tak lari pon. . balik boleh mandi. . haha ! tak apa lah. . janji aku tak guna air rumah korang. . eheh ! ada orang cakap aku tak reti berenang tau. . woot ! aku reti berenang lah ! berenang kat air cetek oi ! pandai apa ! langkah keselamatan untuk orang yang tak bolah panjang macam aku. . aha ! orang kata apa ? mandi kat gigigigi air ? ahaha ! ramai dah orang cakap aku HEBADD woot ! hee~ f.u.l.l.s.t.o.p ! XD

saya sayang SAYANG saya ! XD

malam tadi. . kawankawan sayang aku marah aku. . aku tak ikot cakap diorang. . korang. . jangan lah marah aku lagi. . aku sayang korang. . eyy korang korang ! aku sayang korang. . SUMPA aku tak inginkan perpisahan. .  alahh ayat aku. . sweet gituuww. . aku rindu na gelak dengan korang. . hhuurrmm. . lapa la pulak time sedihsedih nih. . :] epit. . yun mntak maaf tau. . yun tak berniat na buat epit marah. . yun tau yun salah. . 
epit kan chantek. . comell. . ayat aku. . haha ! semalam time tusyen , best sangatsangat gelakgelak. . haha ! hhuurrmm. . aku akan kenang saat bahagia kita kawan ! (stick in my heart)



Thursday, February 24, 2011

pixie lah woot :]

pixie lha woot ! korang tak kan tak open kod pasal pixie ? bohong lah kan ? semalam. . aku bincang dengan membe aku pasal pixie ni lah. . bagi aku : "alah. . takyah nak pixie sangat lah. . nanti dah tak zaman , na buang mana pixie tuh ? hehe" bagi membe aku tuh pulak : "tak lha. . saya rasa , kalau trend fesyenfesyen ni , mungkin lah ikot zaman. . tapi kalau gadget ni , tak kodd. ." haaa. . suke hati kau lah nak pikir apa pon. . bagi aku. . aku kampongkampong. . tak suke lah bndebnde townytowny nih. . kalau dah sederhana tuh , buat style bolebole ja lah. . berpijak ja dibumi yang kau nampak. . tak payah nak hwot sana , hwot sini. . korang keluar manamana pon , tempat korang jugak kan. . lain lah korang keluar seberang laut ka , atas angin ka. . ahaha ! dah tau korang jalanjalan kat negeri korang ja kan ? pakai lah baju biasabiasa. . yang nak pakai baju takbiasa takbiasa tuh kenapa ? baju tak ada orang jeling kod. . orang jeling bila kau cool. . bila kau buat kerja sendiri. . bila kau tak nak lah cari perhatian orang. . biar perhatian orang cari korang. . sory kalau aku hembos bende yang buat korang mara. . :] buat bacabaca jaa. . 





our HEYDAYY !

yawyawyaw ! ahaha ! style sekarang lah tuh. . kata zaman. . XD by that way , hari ni. . last day untuk first test kitorang ! wahh. . what a release. . SUMPA gempak lah last paper tadi. . macam biasa. . last paper adalah waktu yangg paling ideal untuk meniru. . MYGUCCI ! jangan pikir kelas amanah tuh terkecuali daripada peniruan. . penah kantoi kodd. . ahaha ! masa tuh memang tak boleh blahh. . yela. . yang kantoi tuh , kawan baek amatamat aku lah ! jadijadi ! tadi masa last , masa add math. . cikgu sayang kitorang. . memang harok lah cikgu tuh. . dia punye motto hidup , "ultraman TARO !" ahaha ! dia comel tau. . da lah tuh ! paper last tadi , paper sejarah. . (seperti yang aku kata : sapa yang dapat A sejarah tuh , dia teeettt. . yang tak dapat A tuh yang goodgood. . ahaha !) aku boleh ternganga pulak tadi nak menjawab. . aku tidur dulu. . aku usha member sebelah dulu. . paling last aku buat , tendang kerusi membe depan. . bila semua orang da rilek. . da siap lah tuh kod. . aku dengan membe(epit) aku pon pasang lah strategi. . langkah berhatihati : ngok cikgu dulu. . langkah bijak : tengok membe yang agakagak boleh pakai. . langkah SERIBU : cikgu pandang tempat lain , tros tunjuk jari(nak jawapan nombor berapa) langkah sopan : ucap terima kasih kat membe tuh sebab bagi jawapan. . XD langkah akhir : share lah jawapan dengan membe aku yang kaber line untuk aku tadi. . dannn. . mission complete. . ahaha ! kami berjaya ! tapi yang pelik , soalan sujektif boleh jawab. . yang objektif , tros ngantok aku tengok. . uummpphh~ RANGGI lah saya dalam menjawab soalan. . :] wweehh~ membe cina aku buat lagi HAVOC kod. . diorang cakap bahase diorang ja. . ntah apa yang diorang carotkan , da dapat jawapan. . sabar lah aku tengok diorang. . =="

Wednesday, February 23, 2011

HAROK karok lha saya !

sekarang , korang kene tahu ! aku sekarang kat 5 in form ! aku kelas 5 Amanah ! weyh ! kelas HEBADD kod ! korang ja tak tahu ! :] tak apa lah . . yang penting , kat dalam kelas aku , aku ada 3 orang kawan baek ! atau lebih popular dipanggil CBF (crazy bestfriend) ahaha ! diorang memang amatamat lah crazy. . sebab diorang suka gelakgelak ! kejap ! salah ni ! kitorang suka gelakgelak ! SUMPA dahsyat wouh kalau kitorang gelak. . sebab kitorang gelak tak suka kaber ! maen hembos ja . . ada cikgu dalam kelas pon , boleh TERgelak juga ! alahh. . apa apa ja lah kami nih . . tak apa lah. . cikgu pon da paham kod. . sebab tuh cikgu hanya mampu terdiam. . haha ! tak maenmaen tau ! kami memang HAVOC dalam acara gelak menggelak nih . . panjang dah huraian aq. . tapi contoh tak keluar jugak ? haaa. . ni lah barisan sahabatsahabat beta yang TERcanngih dalam gelak golekgolek. . ttaaddaaa. . !! cha : tukang senyum. . (smiler) ! epit : "saya sayang tidur saya. . " (sleeper) ! jeeha : lambat dalam memahami gosip. . (talker) ! dan aku : sakit gelakgelak sampai besok. . (laughter) ! alah. . tak boleh blahh lah aku. . da macam pelakon pulak style aku kenalkan mahklukmahkluk ganjil nih. . haha ! XD kami kenal siapa kami. .

Tuesday, February 22, 2011

HEBADD lah dea !

tadi , aku online facebook. . haa. . aku pon cari lah apa yang aku nak gossipkan kat kawankawan sayang aku besok. . hhuuiisshh~ korang tau ? tak sangke lah jugak aku , ada jugak orang yang nak cakap pasal keburukan orang. . tapi dia pon menunjukkan keburukan diri sendiri sebab mengata orang lain. . haa. . perangai jahat aku pon da keluar lah ni. . aku pon tengah mengata orang ni. . tak apa lah. . aku tau , aku memang jahat. . :] tapi tak apa lah . . mungkin dengan cara tuh , dia dapat tahu pe kurang diri dia sendiri. . (hanya Allah saja yang berhak menilai hambanya. . kita sesama makhluk , hanya mampu menegur. . bukan memburuk-burukkan. . ) jadijadi ! besok , pagipagi lagi aku nak buat dosa . . haha ! Alhamdulillah. . tambah lagi kebarangkalian aku nak jadi ahli neraka. . :]

Monday, February 21, 2011

woi ! kusot lah !

alahh. . aku kusot lah. . macam mana nak hit blog aku ni jadi vouge hah ? macam blur ja. . menyampah pulak aku. . hhaaiisshh~ karang aku sumpah seranah , company blogger pulak marah ! haha ! ape company tu tahu aku maki dia ? tapi kan , aku rase macam ade somthing lah yang tak kene. . kenapa aku skema sangat ? SUMPA pelik kot. . kalau kawankawan aku tahu aku skema sebegini , mesti diorang campak aku kat anjung. . ala. . takot lah saya macam ni. . na makan banyakbanyak dulu lah sebelum kene campak. . haha ! aku rindu pulak kawankawan aku yang kuatkuat makan tu. . haha ! mereka ada sakit tau semua. . mereka ada sakit gelakgelak tanpa henti. . kahkah ! :] s.t.o.p.~

Sunday, February 20, 2011

lagu tu memang life. .

aku suka nyanyi. . tapi aku suka nyanyi dalam toilet. . korang tak tau kenapa. . sebenarnye suare aku tak sedap lah weyh. . sebab tu nyanyi secara tak rasmi. . kalau nyanyi secara rasmi , mikrofon pon boleh rosak mase tu jugak. . tapi yg peliknye. . ibu aku cakap suare aku sedap. . ibu aku sorang je lah. . orang laen tak penah cakap pon suara aku sedap. . jadijadi ! aku tetap nak suka jugak sebab ibu aku cakap macam tu, , tak maenmaen tau ! aku tau korang tak jeles. . tapi aku jeles sebab korang tak jeles dgn aku. . alahh. . kusot lah. . aku ni bukan macam mark facebook tuh. . tangan aku da lah pendek. . akal pon sedangsedang ja. . tak pendek sangat , tak panjang sangat. . haha ! jadi , aku taep pon. . macam aku makan lahh. . lembab jee. . bole lahh. . janji ada, , :]

kau bukan aku. .

aku dgn kau tak sama tau. . aku suka makan. . kau suka ? tak suka kan ? jadi jangan bukak mulot. . aku dgn 3 orang ja yg sama. . aku dgn cha , epit dan jiha. . ya ! mereka kawan aku. . tapi lebih dikenali sebagai life aku. . aku pg skolah , de lima tujuan : (a) nak jumpe kawan (b) nak blaja dgn kawan (c) nak tido kat dalam kelas dgn kawan (d) nak gelakgelak dgn kawan (e) nak maen larilari dgn kawan !
jadi sekarang , jangan ada sapasapa yang bgitahu kat ibu aku , aku ada blog macam ni. . kalau tak , jadi lauk mkn malam lah aku. . alahhh. . ibu. . jangan marhmarah ye ? adik sayang dan chinta ibu dgn spenuh hati. . haa. . bru maket ayat aku. . kau ada ? tak ada kan ? aku tahu. . jangan lah nak jeles. . haha ! :]