BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

FREE TALK

uummpphhh~ aku tak tahu nak cakap macam mana ! tapi ni first post aku untuk halaman bebas nih ! ahaha ! dah macam anak president obama dah ayat aku. . entahentah anak obama pon tak biol macam aku nih. . jap. . kat sini , aku nak kutok orang , boleh lah kan ? sebab aku macam tak puas lah svasave nih. , tak baik simpan dalam hati. . nanti jadi dendam. , betol tak  makcik ? ahaha ! kenapa macam tak centre kan aku hari ni ? tapi kawan aku cakap , aku memang dari lahir dah tak centre. . alahh. . kesian pulak aku dengan diri aku sendiri. . yun. . yun. . pegi balik lah. . sampai bila kau nak gilark ? kau tak kesian kat kawankawan kau tanggung malu kawan dengan budak gilark macam kau ? aha ! biarlah ! siapa berani marah aku ? mari sini datang dekat ! ahahaha ! kau dekat , aku lari lajulaju. . tak kira lah kau nak cakap aku tak aci ka , segala macam apa ka. . dulik apa aku. . haa. . jadi , jangan kejar aku kalau korang tak nak nengok itik pulang petang lari. . ahaha ! ibu aku yang cakap aku lari macam itik pulang petang. . nak buat macam mana. . tak akan tak nak terima hakikat. . hahaa ! tapi aku selumber digelar begitu. , kau tak da. . :]




heyy yaww ! nih mulot free insurans charge nak hembos nih. . 14/3/2011. . hoihoi ! kau na katakata pasal orang lain , kau sudah hebat kah ? sangat kah ? bukn na payback kutukan kau tuh , tapi itu hak orang. . yaa. . kau juga ada hak nak kutuk orang tuh , tapi tak perlu nak buat contoh bagai. . kita manusia. . semua ada persaan ingin mencuba. . tak perlu nak kata apa apa. . kalau kau ta suka , kau simpan sorang. . tak payah nak campak post yang bagai nak kutuk orang. . kata zaman. . biasa lah. . diorang nak buat muka masked rider ke , ultraman taro ka , muka shin chan na berak ka , apa ka. . kau susa apa ? mereka tak kacau periok nasi ibu ayah kau lah sayang. . tolong lah. . aku tau , aku sekarang ni pon tengah menunjukkan keburukkan diri aku sebab kutuk orang. . tapi sayang. . aku nak bagitahu , orang akan pandang kita COOL bila kau diam. . kau BUAT KERJA SENDIRI , dan kau tiada pandang siapa. . kalau benar salah , kau tegur cara hormat. . bukan sindir sana sini. . itu tiada sopan. . kau yang buat orang lain jauh dari kau. . aku pon biasa kutuk mengutuk nih. . tapi buat gelak tawa saja. . tiada yang series. . tiada aku buat statement. . kalau kau di tempat orang yang kau kutuk tuh , kau nak buat apa ? kau tahu kutuk orang , tapi kau tahu tak , ramai lagi yang mampu kutuk kau dengan perangai kau yang suka mengutuk tuh ? maaflah. . sebelum aku stop entry , kalau terbaca . . korang senyum lah. . p/s : kalau kau tumbuk skrin laptop kau , kau yang tak balik untung. . :] XD