BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, June 4, 2011

SARJANS for-II

yaww !! inilah yang terhebadd. . !! aku(sarjan perempuan) dan sarjan lelaki. . baik gilarkk !! :D memangtak lahh. . tapi memang baik sangat lah cooperate dengan sarjan lelaki nih. . dia kuat gubra. . sangat kelam kabut kot. . tapi kadangkadang dia sangat bertanggungjawab. . :] bukankah ? haha ! sweet kot. . haha ! kalau entry nih tiera baca , aku tak ada hati pon dengan aidil tuh yee sayangg ? -___-  banyak kenangan dan rintangan aku dengan dia nih. . bila kusott dia datang , aku rasa macam nak siku jae dia !! ==" aku bersykur dapat sarjan lelaki yang sakai dan HEBADD macam Aidil Adha tuh. . haha ! :D



Sarjan perempuan : Ayuni Seri Binti Abu Hanifah :]
Sarjan lelaki : Aidil Adha :[]

ouhh. . ini lah sarjans yang menjadi masalah dalam selesaikan masalah. . sebab sarjans nih pon banyak masalah. . kesian bukankah ? haha ! lucu tau pic nih . . sebab snap pon nak cepat. . -___- jadi buadd ada ada ja lah. . haha ! janji ada dengan sarjan. . sebab sarjan yang berdua nih , susah nak bergambar bersama. . sakai -.- kan ? hee~ kenangan untuk tahun 2011 nih yang amat mengarut sekali. . sebab sarjan perempuan tuh pendek dan kecik. . korang ngok sarjan lelaki tuh. . ok. . aku masih pendek. . tak paham . . ==" keanap aku ? huh~ :]

Saturday, April 9, 2011

now , talk about PAIN !

ok , dah lama sangat aku tak online kan ? bukan tak online actually. . aku mlass nak update blog pulak. . tak apa lahh. . sekarang nak update lah nih. . haa. . aku sekarang jadi manusia sibuk. . bak kata ibu aku , "si pendek yang sibuk". . cceehh~ sampai hati ibu cakap aku PENDEK tuh. . tak apalah. . sabar jae lah. . aku sibuk kawad lah. . hehe ! bukan nak menunjuk. . tapi yang rasa aku menunjuk tuh , apa lagi ? tinggalkan komen , dan anda akan memenangi hadiah. . aha ! :] tapi kan , aku rindu lah dengan blog bolatbolat aku nih. . hehe ! maklum. . tak tahu nak rindu sapa lagi. . :]. . haaa. . aku penat tau sekarang. . (aku suka out of line) haha ! apa apa pon , makan tetap tak tinggal. . jadi janganlah risau dengan perot aku. . sebab tetap boncit. . alahh~ malu lah saya. . :D tapi tak apa. . berbalik pada cerita kita. . TANPA MAKANAN , SIAPALAH PERUT. . haha ! jadahnya yang aku cakap nih. . ! malu tau ! malu !! 

Monday, March 14, 2011

sekarang , 1 - 1 = 0 !

hari ini , hati ada sikit baik lah readers. . kalau korang nengok entry aku yang bawah ni , aku ada marahmarah kan ? siap dengan tulisan warna merah bagai kan ? ouhh maaf kawanku. . orang yang aku kutok tuh adalah kawan aku. . yaa. . aku kutok dia , dan dia tahu. . bukan pada hari yang sama. . tapi pada 2-3 hari berikutnya. . Alhamdulillah. . dia mampu terima. . kenapa ? dia berfikiran positif kot. . hehe. . agaknya dia tahu aku memang belum matang lagi. . tuh yang dia tak marah sangat. . entahentah dia pker , "yun tuh , karang aku marah. . makin kecik pulak. . biar je lah. . " haha ! korang rasa tak dia cakap macam tuh ? tapi tak apa lah. . janji aku mampu tersenyum nengok dia. . apa pon jadi , kawan tetap di hati. . biar hilang duit , jangan hilang kawan. . yaa. . kawan tuh macam nyawa aku tau ! kadangkadang macam makanan aku pon ya jugak ! haha !
kalau tak ada makanan tuh , mati lah aku kan ? ffuuhh~ boleh sakai woo kalau tak jumpa kawan seminggu. . memang tak lah. . haha ! aku sayang kawan , sebab kawan mampu buat aku senyum dalam menangis. . tapi. . memanglah keluarga yang utama. . haa ! tapi lagi , yang kurniakan kawankawan yang SUPRA DUPRA  ni padaku , adalah Allah. . alhamdulillah ya Allah. . aku bersyukur kerana walaupun aku bukanlah hamabamu yang soleh , tapi kau masih memberikan aku kebahagiaan. . dan janganlah kau bawa pergi kebahagiaanku jauh dariku. . masya`Allah. . p/s : hehe ! tibatiba rindu pulak kat kawankawan aku ! korang pernah jujur kat kawan korang yang korang ada kutuk kawan korang tuh ? cube try buat sekali. . :]

Thursday, March 10, 2011

ouuhh. . MAAF lhaa. . :]

haa. . post yang bawah , aku ada cerita pasal budak yang dengan senang hati buat aku marah dia kan ? jadijadi ! ni aku na cerita penghujungnya. . semalam , 9/3/2011. . aku kena public speaking lagi sekali. . ouuhh. . SUMPA malas. . aku dah cakap dengan SIR aku yang aku nak QUIT.  tapi SIR aku tak bagi. . dia kata , "AYUNI , YOU CANNOT GIVE UP. ." aku pon dengan tersenyum , "I`M NOT SAYING I`M GIVING UP. . I JUST FADE UP. ." hehe. . jahatkan aku ? i don`t care lah. . ada 5 orang peserta tau. . aku dapat giliran ke-5 juga. . hehe. . saya suka ! saya suka ! bila peserta pertama da lepas . . peserta kedua pulak. . lepas tuh , ketiga pulak. . bila dah keempat , aku masih rilek lagi. . dengan tak bawak skrip. . aku main jalan jaa. . haha ! takot jugak weyh sampai depan. . tapi rilek. . penonton aku orang. . aku orang jugak. . diorang makan nasi , aku pon makan nasi jugak. . jadi aku mampu menghayati kepala sendiri. . jadi aku hayun jaa lah tangan aku ke merata tempat. . cakap macam OBAMA woot ! masya`Allah. . dahsyat ! hehe. . da tuh , hari ni SIR bagitahu lah keputusannya kat kitorang. . aku lah juara. . hehe. . dah dah ! tak nak sambung. . p/s : tak ada niat nak bangga diri. . cuma tak nak readers dapat cerita tergantung. . maaf kalau ter OVER. .   

Tuesday, March 8, 2011

kau RASA kau BOLEH ? silakan. .

aku tak pernah rasa marah dengan membe aku sebelum ni. . tapi kalau diorang amikk makanan aku tanpa pengetahuan aku , aku marah lah. . tapi kali ni lain. . aku memang series marah. . ppeerrgghh~ berasap hidung woot ! kau tak nampak tulisan aku warna merah ni ? haaa. . aku marah dengan adik aku yang gemok tu pon tak macam ni tau. . tak ada lah sampai aku guna pen merah nak buat kerja sekolah. . nampak tak betapa marahnya beta ? aha ! tapi aku tetap rasa lucu. . sebab aku ngamok gila tadi. . bukan aku macam orang gila tau. . orang gila macam aku. . tak payah bayangkan ! nanti korang takot sendiri. . aha ! XD aku TERKESIMA abis masa waktu bahasa inggeris. . hari isnin. . aha ! hari tu aku kena berlontar dan berdondang sayang dengan PUBLIC SPEAKING. . oleh itu , persediaan yang rapi telah dilakukan olehku. . ahaha ! ayat macam orang nak pegi gim nak turunkan 30kg berat badan dah. . uummpphh~ memang tak lah. . ==" aku pon da bersedia habis dah. . penat weyh na hafal ayat panjangpanjang tak ada penghujung tuh ! sakai betul ! tak maenmaen tau ! dah lepas aku persembahkan PUBLIC SPEAKING aku tuh , aku dengan pesaing aku (lagi 2 orang) kena keluar kelas. . sebab cikgu nak buat pemilihan yang jitu dan saksama. . ahaha ! ntah apa apa ! da dapat keputusan tuh , kitorang masok kelas. . dann. . aku terkejut dengan penambahan seorang budak. . sukarela katanyaa. . agaknya memang citacita dia nak jadi RELA kot. . hehe. . (mulot aku insurans da expired date). . lepas tuh , malas nak sambung. . nanti lah aku cuba sambung. . kalau jari aku larat nak taip nama dia lah ea ? :] THE E.N.D.

Friday, March 4, 2011

kuning pom JADI !

haa. . dah beberapa hari aku tak update blogy SAYANG aku nih kan ? alahh. . tak apa lah. . bukan ada readers pon. . jadijadi , diam dan enjoy ja lha ! tadi kat skola. . malu tahu ! aha ! yala. . orang semua dah pegi tapak perhimpunan. . tapi aku , kat tempat yang tak diketahui oleh membe aku. . dan lebih malang lagi , diperhatikan oleh pengawaspengawas . . ==" aku tak suka pengawaspengawas. . sebab diorang suka halang nafsu makan aku. . ahah ! sebenarnye aku pegi melontarkan proposal aku. . :] jadi. . terpaksalah berpisah dengan kawankawan untuk 30minit. . sedih woot ! ouhh kawan. . walaupun sebentar aku berjauhan denganmu , hatiku sudah berkecamuk bercampur dengan gundah gulana yang tak terhingga. . ahaha ! ayat klasik nasional atokatok lhaa. . tak maenmaen tau ! haa. . balik sekolah ja , aku terus melelapkan mata. . da dekat pukul3 tuh , ibu aku pulak melemparkan proposalnya. . biasalah ibu aku , lemparan proposalnya dilakukan dengan berinovasi , malah dengan pekikan yang kuat. . ahaha ! ibu aku suruh siap cepat ja. . sebab nak hantar mak cik saya pulang. . hhuuwwaa ! sedih lha saya . . mak cik yang paling rapat dengan aku nak balik dah. . memang lha sedih . . tapi nak buat macam mana. . takan nak pegang kaki dia. . haha !  rilek ja lhaa. . bila mak cik aku dah berlepas(naik bas je kodd) . . aku pon pegi lhaa jalanjalan kejap. . aku terjumpa lhaa g-shock kuning. . aku macam nak beli. . ahh. . beli jaa lhaa. . saja na buangbuang duit. . haha ! tapi tak originial pon. . jadi. . tak banyak lha aku kene campak duit. . hee. . dan sekarang , aku tengah pakai g-shock kuning. . p/s : tak bermaksud aku ikot trend. . XD

Wednesday, March 2, 2011

VICTORY is OURS ! XD

ouhh. . kelas 5 AMANAH KU yang tersayang. . haha ! aku chenta padamu setulus hatiku. . bagai kucing yang memerlukan makanan. . begitulah aku memerlukan mu. . oh betapa pentingnya dirimu. . haa ! kan ke dasyat ayat aku tuh ? sebenarnya penghuni kelas 5A ni memang lah tersangat akrab. . tak tahu kenapa. . yang penting , kitorang walau dimana pon , kitorang tetap bertegur. . walaupon kat shopping mall , atau kat tempat membeli belah. . haa. . kan da jadi skema cacat lagi. . haha ! tadi , aku dengan geng dapat berita gumbira kodd. . yalah. .  penolong kelas bagitahu , aku yang kene design baju kelas ! aha ! tak maenmaen tau ! memang tak salah orang lah dia. . haha ! saya sangat bersedia dengan tugas itu. . ayuni datang menyemak. . ! membantu membe yang kebingungan . . ! ayuni ! (nyanyi dengan nada woderpet) :] 



Tuesday, March 1, 2011

ganass tau ibu SAYANG saya !

hari ni , 1/3/2011 kan ? haa. . pagipagi nak pegi sekolah lagi aku dah bingit. . oouuhh. . my DARLING KEJOT rupanya. . dah lah kejot aku yang tingkatan 5 ni bangun tidur macam kejot aku masa aku umur 6tahun. . habis semua nama aku ibu sebut. . YUNI ! AYUNI ! YUN ! ADIIKK ! AYUNI SERI ! SERI ! haa. . kalau nama aku panjang lagi , habis semua nama aku ibu try panggil. . aku pon , dengan berat hati dan lebih berat mata nak bangun. . terpaksa lah bangun jugak. . bertuah lah badan dapat ibu yang tak pernah putus asa kejot aku bangon setiap pagi. . haha ! XD aku nak mandi ni pon , mata tutop gak. . dulik apa aku. . selagi berkesempatan. . da siap mandi ni , aku pon solat dan pakai baju nak pegi sekolah. . ouhh. . sekolah. . tempat yang menyelamatkan mata aku. . sebab kelas dibina untuk pelajar tidur ramairamai. . haha ! bila aku da siap pakai baju , dengan pergerakan slow motion , aku pon pegi lah iron tudung. . aiisseehh~ ibu aku dah lontarkan hujah hujah perbahasan dia balik dah. . dengan suara yang lantang dan bersemangat. . ahaha ! aku da siap , ibu aku pegi hantar adik bushuk aku pegi rumah baby sitter dulu. . tibatiba dia balik , dia bisingbising. . dia cakap dengan ayah aku , abang . . belom sempat ibu aku cakap apa apa , ayah aku cakap , ayang. . kenapa bunyi azan lagi sekali ? ibu aku pon cakap. . yela. . nak bagitahu lah ni. . sekarang ni baru pukul 5 lebih. . aku t`kejut , aku nengok jam. . aiisseehh~ betol lah. . sampai hati diorang buat mata aku terseksa. . haha ! :] p/s : aku sambung tidur lah lepas tuh. . 

Sunday, February 27, 2011

saya ke tusyen semalam :] tak maenmaen tau !

semalam ! 110226 ~ aku pegi tusyen tau ! tusyen kat physics ong. . kat bandar batu pahat woot ! tak maenmaen tau ! ahah ! mulamula macam segansegan jugak. . tapi aku dulik apa. . aku pakai kasut lhaa ! kenapa nak segan. . haha ! jadi aku dengan dari pagi da penat. . tak sempat balik rumah nak bersiram. . hanya sempat mencekik. . aku pon masuk lah kelas untuk kelas physics form5. . aku sorang je kod melayu yang pakai selipar. . yang lain semua pkai letopletop. . yela. . budak bandaran. . saya budak kampungan. . haha ! janji rumah aku ada elektrik. . apa susah ? jadi. . aku jadi yunALIEN lah kat tusyen tuh. . yun yang hobinya berbebelbebel , jadi yun silent mode lah. . haha ! aku sampai terGELAK sendiri. . dah lah tuh. . budak laen semua pelik nengok aku. . ahh. . dulik ! aku gelakan diri aku. . bukan aku gelakan diorang. . huh~ bagitau cikgu baru tau ! haha ! takyah na hairan sangat lah ! kan normal gelakgelak. . bukan aku gali kubur pon dalam kelas tuh. . aaiisseehh~ untung lah aku gelak jae. . kalau tibatiba aku tumbuk korang satusatu macam mana ? haha ! lagi aneh kan ? jangan bayangkan . . kau tak nampak apapa~ :]







aku ada life lha woi ! =="

haa. . lagi satu hal ni. . laa. . lantak aku lah aku na jadi macam mana pom. . aku kan ayuni seri binti abu hanifah. . aku bukan minah binti ali atau bedah binti samad. . jadi ? perlu dihitung ka ? ala. . takyah na yeye sangat lhaa. . haha ! tak pernahpernah aku emosi. . baru jam ni aku na emosi bagai. . kucing jiran aku pon pandai muntahmuntah nengok aku emosi. . geli u. . aha ! tak apa lah. . janji aku tak gondam blog korang. . hehe. . tak reti pon. . ada orang cakap , aku bajet. . lahh. . aku boros lah. . tak paham bajetbajet ni. . tau perabis duit ja. . tuh yang sampai sekarang aku tak habis pikir lagi ni. . ahaha ! ta apa lah. . janji aku tak curi kawan korang. . hehe. . haa. . korang na baling telur kat aku sebab aku mulot jahat ? baling lah. . tak lari pon. . balik boleh mandi. . haha ! tak apa lah. . janji aku tak guna air rumah korang. . eheh ! ada orang cakap aku tak reti berenang tau. . woot ! aku reti berenang lah ! berenang kat air cetek oi ! pandai apa ! langkah keselamatan untuk orang yang tak bolah panjang macam aku. . aha ! orang kata apa ? mandi kat gigigigi air ? ahaha ! ramai dah orang cakap aku HEBADD woot ! hee~ f.u.l.l.s.t.o.p ! XD

saya sayang SAYANG saya ! XD

malam tadi. . kawankawan sayang aku marah aku. . aku tak ikot cakap diorang. . korang. . jangan lah marah aku lagi. . aku sayang korang. . eyy korang korang ! aku sayang korang. . SUMPA aku tak inginkan perpisahan. .  alahh ayat aku. . sweet gituuww. . aku rindu na gelak dengan korang. . hhuurrmm. . lapa la pulak time sedihsedih nih. . :] epit. . yun mntak maaf tau. . yun tak berniat na buat epit marah. . yun tau yun salah. . 
epit kan chantek. . comell. . ayat aku. . haha ! semalam time tusyen , best sangatsangat gelakgelak. . haha ! hhuurrmm. . aku akan kenang saat bahagia kita kawan ! (stick in my heart)



Thursday, February 24, 2011

pixie lah woot :]

pixie lha woot ! korang tak kan tak open kod pasal pixie ? bohong lah kan ? semalam. . aku bincang dengan membe aku pasal pixie ni lah. . bagi aku : "alah. . takyah nak pixie sangat lah. . nanti dah tak zaman , na buang mana pixie tuh ? hehe" bagi membe aku tuh pulak : "tak lha. . saya rasa , kalau trend fesyenfesyen ni , mungkin lah ikot zaman. . tapi kalau gadget ni , tak kodd. ." haaa. . suke hati kau lah nak pikir apa pon. . bagi aku. . aku kampongkampong. . tak suke lah bndebnde townytowny nih. . kalau dah sederhana tuh , buat style bolebole ja lah. . berpijak ja dibumi yang kau nampak. . tak payah nak hwot sana , hwot sini. . korang keluar manamana pon , tempat korang jugak kan. . lain lah korang keluar seberang laut ka , atas angin ka. . ahaha ! dah tau korang jalanjalan kat negeri korang ja kan ? pakai lah baju biasabiasa. . yang nak pakai baju takbiasa takbiasa tuh kenapa ? baju tak ada orang jeling kod. . orang jeling bila kau cool. . bila kau buat kerja sendiri. . bila kau tak nak lah cari perhatian orang. . biar perhatian orang cari korang. . sory kalau aku hembos bende yang buat korang mara. . :] buat bacabaca jaa. . 





our HEYDAYY !

yawyawyaw ! ahaha ! style sekarang lah tuh. . kata zaman. . XD by that way , hari ni. . last day untuk first test kitorang ! wahh. . what a release. . SUMPA gempak lah last paper tadi. . macam biasa. . last paper adalah waktu yangg paling ideal untuk meniru. . MYGUCCI ! jangan pikir kelas amanah tuh terkecuali daripada peniruan. . penah kantoi kodd. . ahaha ! masa tuh memang tak boleh blahh. . yela. . yang kantoi tuh , kawan baek amatamat aku lah ! jadijadi ! tadi masa last , masa add math. . cikgu sayang kitorang. . memang harok lah cikgu tuh. . dia punye motto hidup , "ultraman TARO !" ahaha ! dia comel tau. . da lah tuh ! paper last tadi , paper sejarah. . (seperti yang aku kata : sapa yang dapat A sejarah tuh , dia teeettt. . yang tak dapat A tuh yang goodgood. . ahaha !) aku boleh ternganga pulak tadi nak menjawab. . aku tidur dulu. . aku usha member sebelah dulu. . paling last aku buat , tendang kerusi membe depan. . bila semua orang da rilek. . da siap lah tuh kod. . aku dengan membe(epit) aku pon pasang lah strategi. . langkah berhatihati : ngok cikgu dulu. . langkah bijak : tengok membe yang agakagak boleh pakai. . langkah SERIBU : cikgu pandang tempat lain , tros tunjuk jari(nak jawapan nombor berapa) langkah sopan : ucap terima kasih kat membe tuh sebab bagi jawapan. . XD langkah akhir : share lah jawapan dengan membe aku yang kaber line untuk aku tadi. . dannn. . mission complete. . ahaha ! kami berjaya ! tapi yang pelik , soalan sujektif boleh jawab. . yang objektif , tros ngantok aku tengok. . uummpphh~ RANGGI lah saya dalam menjawab soalan. . :] wweehh~ membe cina aku buat lagi HAVOC kod. . diorang cakap bahase diorang ja. . ntah apa yang diorang carotkan , da dapat jawapan. . sabar lah aku tengok diorang. . =="

Wednesday, February 23, 2011

HAROK karok lha saya !

sekarang , korang kene tahu ! aku sekarang kat 5 in form ! aku kelas 5 Amanah ! weyh ! kelas HEBADD kod ! korang ja tak tahu ! :] tak apa lah . . yang penting , kat dalam kelas aku , aku ada 3 orang kawan baek ! atau lebih popular dipanggil CBF (crazy bestfriend) ahaha ! diorang memang amatamat lah crazy. . sebab diorang suka gelakgelak ! kejap ! salah ni ! kitorang suka gelakgelak ! SUMPA dahsyat wouh kalau kitorang gelak. . sebab kitorang gelak tak suka kaber ! maen hembos ja . . ada cikgu dalam kelas pon , boleh TERgelak juga ! alahh. . apa apa ja lah kami nih . . tak apa lah. . cikgu pon da paham kod. . sebab tuh cikgu hanya mampu terdiam. . haha ! tak maenmaen tau ! kami memang HAVOC dalam acara gelak menggelak nih . . panjang dah huraian aq. . tapi contoh tak keluar jugak ? haaa. . ni lah barisan sahabatsahabat beta yang TERcanngih dalam gelak golekgolek. . ttaaddaaa. . !! cha : tukang senyum. . (smiler) ! epit : "saya sayang tidur saya. . " (sleeper) ! jeeha : lambat dalam memahami gosip. . (talker) ! dan aku : sakit gelakgelak sampai besok. . (laughter) ! alah. . tak boleh blahh lah aku. . da macam pelakon pulak style aku kenalkan mahklukmahkluk ganjil nih. . haha ! XD kami kenal siapa kami. .

Tuesday, February 22, 2011

HEBADD lah dea !

tadi , aku online facebook. . haa. . aku pon cari lah apa yang aku nak gossipkan kat kawankawan sayang aku besok. . hhuuiisshh~ korang tau ? tak sangke lah jugak aku , ada jugak orang yang nak cakap pasal keburukan orang. . tapi dia pon menunjukkan keburukan diri sendiri sebab mengata orang lain. . haa. . perangai jahat aku pon da keluar lah ni. . aku pon tengah mengata orang ni. . tak apa lah. . aku tau , aku memang jahat. . :] tapi tak apa lah . . mungkin dengan cara tuh , dia dapat tahu pe kurang diri dia sendiri. . (hanya Allah saja yang berhak menilai hambanya. . kita sesama makhluk , hanya mampu menegur. . bukan memburuk-burukkan. . ) jadijadi ! besok , pagipagi lagi aku nak buat dosa . . haha ! Alhamdulillah. . tambah lagi kebarangkalian aku nak jadi ahli neraka. . :]

Monday, February 21, 2011

woi ! kusot lah !

alahh. . aku kusot lah. . macam mana nak hit blog aku ni jadi vouge hah ? macam blur ja. . menyampah pulak aku. . hhaaiisshh~ karang aku sumpah seranah , company blogger pulak marah ! haha ! ape company tu tahu aku maki dia ? tapi kan , aku rase macam ade somthing lah yang tak kene. . kenapa aku skema sangat ? SUMPA pelik kot. . kalau kawankawan aku tahu aku skema sebegini , mesti diorang campak aku kat anjung. . ala. . takot lah saya macam ni. . na makan banyakbanyak dulu lah sebelum kene campak. . haha ! aku rindu pulak kawankawan aku yang kuatkuat makan tu. . haha ! mereka ada sakit tau semua. . mereka ada sakit gelakgelak tanpa henti. . kahkah ! :] s.t.o.p.~

Sunday, February 20, 2011

lagu tu memang life. .

aku suka nyanyi. . tapi aku suka nyanyi dalam toilet. . korang tak tau kenapa. . sebenarnye suare aku tak sedap lah weyh. . sebab tu nyanyi secara tak rasmi. . kalau nyanyi secara rasmi , mikrofon pon boleh rosak mase tu jugak. . tapi yg peliknye. . ibu aku cakap suare aku sedap. . ibu aku sorang je lah. . orang laen tak penah cakap pon suara aku sedap. . jadijadi ! aku tetap nak suka jugak sebab ibu aku cakap macam tu, , tak maenmaen tau ! aku tau korang tak jeles. . tapi aku jeles sebab korang tak jeles dgn aku. . alahh. . kusot lah. . aku ni bukan macam mark facebook tuh. . tangan aku da lah pendek. . akal pon sedangsedang ja. . tak pendek sangat , tak panjang sangat. . haha ! jadi , aku taep pon. . macam aku makan lahh. . lembab jee. . bole lahh. . janji ada, , :]

kau bukan aku. .

aku dgn kau tak sama tau. . aku suka makan. . kau suka ? tak suka kan ? jadi jangan bukak mulot. . aku dgn 3 orang ja yg sama. . aku dgn cha , epit dan jiha. . ya ! mereka kawan aku. . tapi lebih dikenali sebagai life aku. . aku pg skolah , de lima tujuan : (a) nak jumpe kawan (b) nak blaja dgn kawan (c) nak tido kat dalam kelas dgn kawan (d) nak gelakgelak dgn kawan (e) nak maen larilari dgn kawan !
jadi sekarang , jangan ada sapasapa yang bgitahu kat ibu aku , aku ada blog macam ni. . kalau tak , jadi lauk mkn malam lah aku. . alahhh. . ibu. . jangan marhmarah ye ? adik sayang dan chinta ibu dgn spenuh hati. . haa. . bru maket ayat aku. . kau ada ? tak ada kan ? aku tahu. . jangan lah nak jeles. . haha ! :]