BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, February 21, 2011

woi ! kusot lah !

alahh. . aku kusot lah. . macam mana nak hit blog aku ni jadi vouge hah ? macam blur ja. . menyampah pulak aku. . hhaaiisshh~ karang aku sumpah seranah , company blogger pulak marah ! haha ! ape company tu tahu aku maki dia ? tapi kan , aku rase macam ade somthing lah yang tak kene. . kenapa aku skema sangat ? SUMPA pelik kot. . kalau kawankawan aku tahu aku skema sebegini , mesti diorang campak aku kat anjung. . ala. . takot lah saya macam ni. . na makan banyakbanyak dulu lah sebelum kene campak. . haha ! aku rindu pulak kawankawan aku yang kuatkuat makan tu. . haha ! mereka ada sakit tau semua. . mereka ada sakit gelakgelak tanpa henti. . kahkah ! :] s.t.o.p.~

No comments:

Post a Comment