BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, February 20, 2011

lagu tu memang life. .

aku suka nyanyi. . tapi aku suka nyanyi dalam toilet. . korang tak tau kenapa. . sebenarnye suare aku tak sedap lah weyh. . sebab tu nyanyi secara tak rasmi. . kalau nyanyi secara rasmi , mikrofon pon boleh rosak mase tu jugak. . tapi yg peliknye. . ibu aku cakap suare aku sedap. . ibu aku sorang je lah. . orang laen tak penah cakap pon suara aku sedap. . jadijadi ! aku tetap nak suka jugak sebab ibu aku cakap macam tu, , tak maenmaen tau ! aku tau korang tak jeles. . tapi aku jeles sebab korang tak jeles dgn aku. . alahh. . kusot lah. . aku ni bukan macam mark facebook tuh. . tangan aku da lah pendek. . akal pon sedangsedang ja. . tak pendek sangat , tak panjang sangat. . haha ! jadi , aku taep pon. . macam aku makan lahh. . lembab jee. . bole lahh. . janji ada, , :]

No comments:

Post a Comment