BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, March 1, 2011

ganass tau ibu SAYANG saya !

hari ni , 1/3/2011 kan ? haa. . pagipagi nak pegi sekolah lagi aku dah bingit. . oouuhh. . my DARLING KEJOT rupanya. . dah lah kejot aku yang tingkatan 5 ni bangun tidur macam kejot aku masa aku umur 6tahun. . habis semua nama aku ibu sebut. . YUNI ! AYUNI ! YUN ! ADIIKK ! AYUNI SERI ! SERI ! haa. . kalau nama aku panjang lagi , habis semua nama aku ibu try panggil. . aku pon , dengan berat hati dan lebih berat mata nak bangun. . terpaksa lah bangun jugak. . bertuah lah badan dapat ibu yang tak pernah putus asa kejot aku bangon setiap pagi. . haha ! XD aku nak mandi ni pon , mata tutop gak. . dulik apa aku. . selagi berkesempatan. . da siap mandi ni , aku pon solat dan pakai baju nak pegi sekolah. . ouhh. . sekolah. . tempat yang menyelamatkan mata aku. . sebab kelas dibina untuk pelajar tidur ramairamai. . haha ! bila aku da siap pakai baju , dengan pergerakan slow motion , aku pon pegi lah iron tudung. . aiisseehh~ ibu aku dah lontarkan hujah hujah perbahasan dia balik dah. . dengan suara yang lantang dan bersemangat. . ahaha ! aku da siap , ibu aku pegi hantar adik bushuk aku pegi rumah baby sitter dulu. . tibatiba dia balik , dia bisingbising. . dia cakap dengan ayah aku , abang . . belom sempat ibu aku cakap apa apa , ayah aku cakap , ayang. . kenapa bunyi azan lagi sekali ? ibu aku pon cakap. . yela. . nak bagitahu lah ni. . sekarang ni baru pukul 5 lebih. . aku t`kejut , aku nengok jam. . aiisseehh~ betol lah. . sampai hati diorang buat mata aku terseksa. . haha ! :] p/s : aku sambung tidur lah lepas tuh. . 

1 comment: